Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2018 m. 17 gruodžio d. 19:55
Nuo keliavimo iki kolekcionavimo: kviečia dalintis hobiais

Foto: unsplash.com

„Vilniaus galerijos“ portalas „Menas. Kultūra. Laisvalaikis“ kviečia skaitytojus pasidalinti savo hobiais. Visus, turinčius laisvalaikio pomėgių, apie kuriuos norėtų papasakoti, redakcija kviečia rašyti el. pašto adresu vilniausgalerija@gmail.com. Įdomiausios skaitytojų istorijos virs intriguojančiais pokalbiais portalo rubrikoje „Laisvalaikis“ (naujoje skiltyje „Hobiai“).

Kokie hobiai tinka?

Mums įdomūs visi jūsų hobiai. Štai keletas pavyzdžių: fotografija, augalininkystė, pašto ženklų, alaus padėkliukų, vabzdžių, knygų, muzikos albumų kolekcionavimas, dekupažas, modeliavimas, neįprastos kelionės, išvykos, rizikingas sportas, siuvinėjimas, mezgimas, rankų darbo papuošalai, maisto gaminimas, dėlionės, klasikinių automobilių restauravimas, vyno degustavimas, kompiuteriniai žaidimai, skaitymas, joga, meditacija, šokiai, uogienių virimas… Tai – tik keletas variantų iš labai ilgo hobių sąrašo, kuris greičiausiai nė neturi pabaigos. Neradote jame savojo užsiėmimo? Parašykite mums ir apie jį papasakokite!

Reikalavimai

Būsimiems rubrikos pašnekovams keliami du paprasti reikalavimai:

  1. Pastovumas: hobis turėtų būti daugiau ar mažiau pastovi laisvalaikio veikla, kuria užsiimama jau ilgesnį laiką (bent jau pusmetį).
  2. Mėgėjiškumas: žmogus, turintis hobį, neturėtų būti tos srities profesionalas (pvz., profesionaliam fotografui fotografavimas paprastai yra ne hobis, o darbas).

Dalyvauti rubrikoje gali visi portalo skaitytojai, nepriklausomai nuo amžiaus ir jokių kitų socialinių faktorių. Nesikuklinkite! Gal iki šiol nė nesusimąstėte, kad turite labai įdomų hobį? Supažindinkite su savo pomėgiu ir kitus skaitytojus.

Foto: pixabay.com

Kaip prisistatyti redakcijai? 

Norėdami papasakoti apie savo hobį, keliais sakiniais ar pastraipomis pristatykite pomėgį ir pridėkite keletą susijusių fotografijų. Su atrinktais kandidatais redakcija susisieks asmeniškai ir jiems patogiausiu būdu plačiau pasiteiraus apie mylimą užsiėmimą. Laiškus siųskite el. pašto adresu vilniausgalerija@gmail.com arba asmenine žinute feisbuko puslapyje „Vilniaus galerija“.

Jei įdomų hobį turi jūsų artimieji, draugai, kaimynai, pasirūpinkite, kad jų unikalūs pomėgiai neliktų nepastebėti – praneškite mums.

Portalo „Menas. Kultūra. Laisvalaikis“ kūrėjai rubrikos „Hobiai“ dėka tikisi ne tik geriau pažinti savo skaitytojus, bet ir paskatinti geriau pažinti bei naujai pamatyti vienas kitą. Redakcija laiškų laukia jau dabar!

Foto: pixabay.com

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!