Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2019 m. 13 rugsėjo d. 10:46
Vilniuje ir Kaune – didžiausia Baltijos šalyse paroda apie išsilavinimą užsienyje

Foto: unsplash.com

Rugsėjo 18 d. Vilniuje („Radisson Blu Hotel Lietuva“) ir rugsėjo 19 d. Kaune („Park Inn By Radisson Kaunas“) vyks didžiausia Baltijos šalyse paroda apie išsilavinimą užsienyje „Tarptautinių studijų dienos 2019“.

Užsienio švietimo įstaigų atstovai atvyksta į Lietuvą pasidalinti naujausiomis švietimo tendencijomis, inovatyviais mokymo metodais ir supažindinti su mokymosi galimybėmis visame pasaulyje: užsienio vidurinėse mokyklose, universitetuose, geriausiose kalbų stovyklose moksleiviams nuo 7 iki 18 metų.

Ši paroda skirta visiems, kurie nori susipažinti su informacija apie visame pasaulyje žinomas švietimo įstaigas, išgirsti naujienas iš švietimo srities ekspertų, sužinoti apie perspektyviausias specialybes.

Savo mintimis, į ką reikėtų atkreipti dėmesį parodos metu, dalinasi „Baltic Council for International Education direktorė Jurgita Gruodienė: „Parodoje dalyvauja Kinijos, Olandijos, Belgijos, Vengrijos, Šveicarijos, Danijos, Švedijos, Latvijos ir Didžiosios Britanijos universitetų atstovai, privačių ir valstybinių mokyklų vadovai, specialistai. Kalbant apie Didžiąją Britanija, svarbu paminėti, kad nepaisant Brexit, moksleiviai ir toliau gali mokytis bei gauti studijų paskolą 2020 mokslo metams“.

Šių metų parodos išskirtinumas – tai registracija į nemokamą badomąjį IELTS testą. Šis anglų kalbos egzaminas yra reikalingas stojant beveik į visus užsienio universitetus, o sėkmingai išlaikius egzaminą, galima nelaikyti valstybinio anglų kalbos egzamino.

Paroda „Tarptautinių studijų dienos 2019“ – vis labiau pripažįstama ir tarp verslo atstovų. „Įmonių vadovai vis daugiau investuoja į darbuotojų tobulėjimą ir asmeninį mokymąsi. Paroda – puiki platforma surasti geriausių pasiūlymų savo darbuotojams, norintiems patobulinti užsienio kalbos bendrines ir specifines teisės ar verslo sričių žinias“, – teigia J. Gruodienė.

Išskirtinai į parodą atvyksta prestižinis ir vienas didžiausių Jungtinės Karalystės Lidso universitetas (angl. Leeds University), kuris 2019 m. buvo apdovanotas aukščiausiu įvertinimu už mokymo kokybę ir patenka į geriausių Jungtinės Karalystės universitetų sąrašą, bei Olandijos Tilburgo universitetas, rinkodaros srityje užimantis 3-ią vietą, o verslo administracijos – 5-ą. Parodoje taip pat bus pristatomos nemokamo išsilavinimo galimybės Jungtinėje Karalystėje ir Danijoje.

„Baltic Council for International Education“ studijas užsienyje baigę konsultantai suteiks apsilankiusiems visą informaciją apie išsilavinimą užsienyje, mokymosi paskolas, stipendijas, nemokamo išsilavinimo galimybes.

Parodos metu vyks nemokami seminarai, kuriuos ves švietimo įstaigų atstovai ir „Baltic Council for International Education“ konsultantai. Įėjimas nemokamas.

Paroda „Tarptautinių studijų dienos 2019“

Rugsėjo 18 d. Vilniuje

Parodos vieta:  „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Konferencijų centras,  Konstitucijos pr. 20

Darbo laikas: 10.00 – 18.00

Rugsėjo 19 d. Kaune

Parodos vieta:  „Park Inn Radisson Kaunas“, K. K. Donelaičio g. 27

Darbo laikas: 11.00 – 17.00

Papildomą informaciją, dalyvių ir seminarų sąrašą rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!