Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2020 m. 13 kovo d. 19:04
Dėl viruso likusiems namuose – nemokamos spektaklių peržiūros (žiūrėkite jau šiandien)

Valstybinio Šiaulių dramos teatro nuotr.

Reaguojant į dėl koronaviruso susidariusias aplinkybes, dėl kurių šalyje stoja ir kultūrinis gyvenimas, randasi įvairių laisvalaikio alternatyvų namuose likusiems gyventojams. Apie savo iniciatyvą šiandien feisbuke paskelbė Valstybinis Šiaulių dramos teatras:

„Valstybinis Šiaulių dramos teatras, reaguodamas į susiklosčiusią situaciją dėl COVID-19, dovanoja žiūrovams nemokamas spektaklių peržiūras. Nuo šiol savaitgalio vakarais galėsite stebėti mūsų spektaklius saugiai namuose – online. Šiandien – pirmasis naujojo sezono spektaklis – režisieriaus Nikolas Darnstädt darbas „Mindaugas“. Pirma ir antra dalis aktyvuosis, paspaudus šias nuorodas šiandien, nuo 18.30 val. Gero vakaro namuose.“

PIRMA DALIS: https://youtu.be/NxcPyf2n99Y

ANTRA DALIS: https://youtu.be/3xVD4dTAQBc

TRANSLIACIJA PASIBAIGUSI. Informacijos apie šeštadienį, kovo 14 dieną, rodomą spektaklį rasite čia

Jei žinote daugiau panašių kultūrinių iniciatyvų, kviečiame apie jas pranešti portalo „Menas. Kultūra. Laisvalaikis“ redakcijai el. paštu vilniausgalerija@gmail.com, feisbuko žinute arba rašyti žemiau esančioje komentarų skiltyje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!