Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2020 m. 14 kovo d. 16:50
Tęsia didžiulio susidomėjimo sulaukusią iniciatyvą – kviečia spektaklį stebėti internete

Valstybinio Šiaulių dramos teatro nuotr.

Valstybinio Šiaulių dramos teatro iniciatyva, penktadienį sulaukusi itin didelio susidomėjimo, šiandien bus tęsiama – šeštadienį internete bus nemokamai transliuojamas dar vienas spektaklis.

„Šį vakarą savo žiūrovams dovanojame vieną žiūrimiausių teatro spektaklių, už kurio scenografiją Goda Palekaitė gavo auksinį scenos kryžių, o aktorius Severinas Norgaila šiam kryžiui buvo nuominuotas. Tai – režisieriaus Pauliaus Ignatavičiaus spektaklis „Tobula Pora“. Visų, kas nespėjo pamatyti spektaklio gyvai, laukiame teatre, kai jis vėl atsidarys, o šiandien, 18.30 val., kviečiame pasižiūrėti spektaklio įrašą. Likite sveiki ir saugūs“, – rašoma Vilniaus Šiaulių dramos teatro feisbuko paskyroje.

Spektaklio nuoroda aktyvuosis 18.30 val.: https://youtu.be/i438mL3fVCk.

Susiję:

Kaip ir praėjusį kartą, spektaklį bus galima žiūrėti tik nurodytu metu, vėliau nuoroda bus nepasiekiama.

Informacijos apie kitas transliacijas ieškokite Vilniaus Šiaulių dramos teatro feisbuko paskyroje.

Jei žinote daugiau panašių kultūrinių iniciatyvų, kviečiame apie jas pranešti portalo „Menas. Kultūra. Laisvalaikis“ redakcijai el. paštu vilniausgalerija@gmail.com, feisbuko žinute arba rašyti žemiau esančioje komentarų skiltyje.  

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!