Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2020 m. 22 kovo d. 20:52
„Vilniaus galerijos“ meno kūriniai ir knygos nuo šiol – elektroninėje parduotuvėje

„Vilniaus galerijos“ ir unsplash.com nuotr.

„Vilniaus galerija“ paskelbė, kad pradeda prekybą internetu per elektroninę parduotuvę www.2di.lt, kuri karantino metu veiks pilnu pajėgumu.  

Įsigyti kai kurių galerijos parduodamų kūrinių minėtoje el. parduotuvėje jau buvo galima gerokai anksčiau, negu pasaulyje ėmė plisti virusas, sustabdęs visuomeninį gyvenimą, o šiandien lankytojai puslapyje www.2di.lt jau ras visas „Vilniaus galerijos“ prekes – nuo meno kūrinių iki knygų.

Naujos el. parduotuvės asortimente – ir daugybė namų interjerui bei įrengimui skirtų prekių: tapetų, kilimų, kitos grindų dangos bei grindų aksesuarų, tekstilės, keramikos dirbinių, indų, taip pat vaikams skirtų pirkinių.

Kaip teigia el. parduotuvės vadovai, visi specialistai pirkėjus konsultuoja internetu, naudodamiesi elektroninėje parduotuvėje įdiegta pokalbių funkcija, telefonu + 37052104141 arba el. paštu info@2di.lt. Visos konsultacijos vyksta darbo dienomis nuo 10 iki 17 val.

Patogu ir tai, kad el. parduotuvėje www.2di.lt įsigytos prekės pristatomos tiesiai į namus per DPD kurjerių tarnybą. Nemokamas pristatymas – nuo 20 Eur. Pirkėjai atsiskaityti gali, naudodamiesi el. bankininkyste arba bankiniu pavedimu.

Anot el. parduotuvės atstovų, prekių greitu metu pritrūkti neturėtų: „Sandėlyje turime virš 600 kilimų, daugiau nei 250 skirtingų tapetų dekorų, daugybę kitų namų dekoravimo prekių, kurias pristatyti galime labai greitai. Užsienio tikėjai taip pat gabena užsakytas prekes, tad priimame visus užsakymus. Jei vis dėlto tiekimas dėl kokių nors priežasčių sutriktų, pasiūlytume panašią prekę iš mūsų sandėlio arba grąžintume pinigus. Įsitikinti, kad prekę šiuo metu sandėlyje jau turime, galite susisiekę su mūsų el. parduotuvės konsultantais.“

Karantino metu darbą tęsia ir el. partnerių parduotuvė www.grinduturgus.lt, kurioje rasite daugiau namų įrengimui skirtų prekių – laminato, parketlenčių, vinilinių grindų, jų įrengimui reikalingų medžiagų ir priežiūros priemonių. „Grindų turgaus“ specialistai savo klientus taip pat konsultuoja internetu, telefonu +37070077780, el. paštu info@grinduturgus.lt. Konsultacijos vyksta darbo dienomis nuo 10 iki 17 val., prekes į namus nemokamai pristato DPD kurjeriai. Visos pirkimo sąlygos – tos pačios, kaip ir perkant el. parduotuvėje www.2di.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!