Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2020 m. 23 birželio d. 21:02
Nacionalinėje dailės galerijoje – Rūtos Junevičiūtės parodos uždarymo renginiai

G. Grigėnaitės nuotr.

Birželio 28 d. Nacionalinėje dailės galerijoje (Konstitucijos pr. 22, Vilnius) baigiama demonstruoti menininkės Rūtos Junevičiūtės paroda „Aisopika“.

Ta proga birželio 27 d. Nacionalinė dailės galerija kviečia į parodos uždarymui skirtą renginių programą. Joje numatytos kūrybinės dirbtuvės šeimoms apie erdvę ir jos kuriamus pojūčius, ir pačios autorės vedama ekskursija po parodą. Parodos sumanytoja kartu su pakviestais bendraminčiais menininkais diskutuos ir bandys atsakyti į klausimus apie daugialypę kultūrinę Ezopo kalbos reikšmę šiuolaikiniame mene.

Birželio 27 d. renginių programa:

  • 12 val. šeimoms skirtos kūrybinės dirbtuvės apie erdvę, kuriančią pojūčius. Kviečiame tyrinėti erdvę Nacionalinėje dailės galerijoje pristatomoje parodoje „Aisopika“ ir patiems ją kurti atvirą, uždarą, ankštą, plačią ir kt. Renginys nemokamas, tereikia įsigyti galerijos bilietą. Registracija el. p. edukacija@ndg.lt.
  • 16 val. ekskursija po parodą su autore R. Junevičiūte. Būtina išankstinė registracija el. p. edukacija@ndg.lt.

Parodą Nacionalinėje dailės galerijoje galima pamatyti iki birželio 28 d.

Daugiau šią savaitę šalies miestuose vykstančių parodų rasite „Vilniaus galerijos“ sudaromame parodų kalendoriuje

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!