Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2023 m. 10 kovo d. 14:59
Kovo 11-ąją įspūdingu šviesų ir muzikos šou sostinę sveikins Vilniaus televizijos bokštas

Pranešimo spaudai nuotr.

Vilniaus miesto savivaldybė ir Telecentras kviečia:  švęsdami Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, šeštadienį, kovo 11 dienos vakare, 19.30 val. ir 20.30 val., vilniečiai ir sostinės svečiai išvys Vilniaus televizijos bokšto šviesų šou pagal radijo bangomis transliuojamą muzikinį kūrinį – Vytauto Kernagio atliekamą dainą „Šaukiu aš tautą“ (eil. B. Brazdžionis, muz. G. Abarius).

Šį muzikos ir šviesų šou galima bus pamatyti iš automobilio, buto, namo, biuro – iš visų Vilniaus ir jo apylinkių vietų, iš kurių matomas Vilniaus TV bokštas. Taip pat reikės būti įsijungus radijo imtuvą, transliuojantį vienos iš žemiau išvardintų radijo stočių programą arba mobiliajame telefone įsijungus šių stočių transliacijas internetu.

Pranešimo spaudai nuotr.

19.30 val. V. Kernagio dainą transliuos radijo stotys LRT RADIJAS, „Radiocentras”, M-1”, „Žinių radijas”, „Lietus”, LRT OPUS, „Zip FM”, „Relax FM”, „Radio R”, „Easy FM”, „Kelyje”. 

Dalis radijo stočių kūrinį pakartos 20.30 val. – antrąkart galėsite jį išgirsti per „Radiocentrą”, „Žinių radiją”, „Zip FM”, „Relax FM”, „Radio R”, „Easy FM”, „Kelyje”.

„Labai dėkojame radijo stotims, kurios vieningai įsitraukė į šį unikalų multimedijos projektą. Viliamės, kad šventinį Kovo 11-osios vakarą oras Vilniuje bus tinkamas ir mūsų bendrą kūrinį, skiriamą Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai, galės išgirsti ir pamatyti daugybė žmonių“, – dėkoja Telecentro vadovas Remigijus Šeris.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!