Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2019 m. 9 gegužės d. 18:08
Savaitgalio renginiai vaikams
Gegužė 10 - 12
Mažylių popietės

Kviečiame tėvelius ir mažuosius į lopšinių ir žaidinimų (taip, žaidinimų) pamokas! Kiekvieną penktadienį vyksiančios Mažylių popietės kviečia atvykti kartu su savo mažaisiais. Susitikimų metu mamos ir tėčiai su etnomuzikologe Lijana Šarkaite-Viluma mokysis tradicinių lopšinių ir žaidinimų. Kas gi tie žaidinimai? Tai trumpi sinkretiniai kūrinėliai, kurie nuo žaidimų skiriasi tuo, kad žaidžia ne vieni vaikai, o juos „žaidina” suaugusieji. Tai apibendrintas žaidimų su vaiko pirštais, rankomis, mylavimų, kykojimų, maldymų, juokinimų pavadinimas. Lopšinės ir žaidinimai yra vienas iš artimiausio bendravimo su vaiku būdų, rodyti jam šiltą dėmesį, kurti malonią ir jaukią tarpusavio atmosferą.
Vilniaus etninės kultūros centras, gegužės 10 d. 11 val.

Šeimų šventė

To dar nebuvo! Vilniaus rotušėje gegužės 12 dieną kviečiame susiburti visas šeimas, mamas, tėčius, senelius, vaikučius ir pačius mažiausius pypliukus! Skelbiame didžiausią šeimų šventę, kurioje pramogų sau ras KIEKVIENAS! 10 metų gimtadienį švenčianti TV3 laida „Mamyčių klubas” kartu su APTACLUB organizuoja šeimų šventę, kurioje laukiami visi, auginantys vaikus nuo 0 iki 12 metų (žinoma, kad laukiami ir vyresni vaikai, bet jiems papildomų veiklų nenumatoma) – pažadame linksmybes, konkursus, protmūšius, dirbtuvėles ir seminarus! Aišku, nepamiršime ir pačių mažiausių, nes „Mažas nėra didelis” ir jiems bus sukurtos specialios mažylių zonos.
Vilniaus Rotušė, gegužės 12 d. 11 val.

Šeimų sekmadienis

Praleiskite sekmadienius su mažaisiais draugais MO muziejuje. Kviečiame jus į teatro užsiėmimus, grafikos bei istorijų pasakojimo dirbtuves. Susipažinsime su parodos kūriniais vaidindami, muzikuodami ir šokdami. Užsiėmimai skirti ne tik vaikams, bet ir jų tėvams, vedėjai į veiklas įtraukia visus dalyvius. Teatro užsiėmimus veda ilgametę patirtį turintys teatro pedagogai, aktoriai, šokėjai, režisieriai. Kūrybinių dirbtuvių metu kursime antspaudus iš gyvūno, žmogaus ar roboto kūno detalių. Pasitelkdami spalvas ir formas lavinsime kūrybiškumą bei auginsime fantaziją! Kursime istorijas iš parodos kūrinių, šliaužiosim ir skraidysim.  Ekskursijos metu aktoriai mokys kaip papasakoti ir suvaidinti išgalvotą istoriją. Kad būtų įdomiau – kaip užuominas naudosime parodos eksponatus. Beje, pamiršk ramų vaikštinėjimą – mes net skraidysime!
MO muziejus, gegužės 12 d. 11 val.

Spektaklis visai šeimai „Dostojevskis vaikams“

Spektaklis „Dostojevskis vaikams“ sukurtas pagal žinomo rusų rašytojo Fiodoro Dostojevskio romanus – „Vargo žmonės“, „Netočka Nezvanovna“, „Jaunuolis“, „Broliai Karamazovai“ bei rašytojo dienoraštį. Skirtingų kūrinių ištraukas vienija jose veikiantys vaikai bei bendražmogiškos temos, aktualios ir šiandien: atsakomybė už savo artimą, riba tarp meilės ir neapykantos, ambicijų ir norų atsižadėjimas vardan kito, garbė, orumas, stipri meilė artimiesiems. „Mane domina rimtoji literatūra, kurioje paliečiamos aštrios, filosofinės temos. Fiodoras Dostojevskis pasitikėjo vaikais, jis tikėjo, kad jie pajėgūs suprasti sudėtingus jo kūrinius. Todėl noriu atvirai, be palinksminimų, triukų ar žaidimų kalbėti su vaikais svarbiomis temomis“, – apie spektaklio sumanymą kalbėjo režisierius.
Vilniaus mažasis teatras, gegužės 12 d. 14 val.

Spektaklis vaikams „Bildukai“

Ko gero, kiekvienas iš mūsų vaikystėje bijojome miegoti iš po antklodės iškišę kojas. Vieniems atrodydavo, kad po lova slepiasi piktas juodas katinas, kitiems – nematyta pabaisa ar net išdykęs bildukas. O kokia ilga ir kupina pavojų atrodo kelionė iki šviesos jungiklio, kuomet kambarį apgulusi bauginanti tamsa! Taip ir norisi slėptis po antklode iki ryto. Apie šias ir daugybę kitų vaikiškų baimių žaismingai kalbama naujame režisierės Ramunės Skrebūnaitės spektaklyje „Bildukai” vaikams nuo 4 metų.
Keistuolių teatras, gegužės 12 d. 12 val.

Muzikinis spektaklis vaikams pagal D. Bisseto pasakas „Hop!“

Tiek patiems mažiausiems, tiek ir suaugti spėjusiems Keistuolių bičiuliams puikiai pažįstamas neįtikėtinų istorijų kūrėjas – anglų rašytojas Donaldas Bissetas – ir vėl Keistuolių teatro scenoje! Kol tėveliai dar mena prieš kone trisdešimt metų ramiai savo vietoje nusėdėti neleidusias „Kitą kartą” ir „Aukštyn kojom” pasakas bei dainas, o jų atžalos drauge su žąsinėliu Viliu šėlsta spektaklyje „Pyp pyp”, režisierius Aidas Giniotis su jaunaisiais Keistuolių teatro aktoriais nenustygsta vietoje ir pristato naują muzikinį spektaklį visai šeimai – „HOP!”. Pagal penkias skirtingas D. Bisseto pasakas sudėliotas nuotaikingas teatrinis nuotykis į stebuklingą, aukštynkojišką pasaulį nuneš kiekvieną, kuris išdrįs džiaugsmingai sušukti HOP! ir pakliūti į pačių keisčiausių ir netikėčiausių istorijų sūkurį.
Keistuolių teatas, gegužės 12 d. 15 val.

Pasaka vaikams „Liunės nuotykiai“

Ši pasaka – apie mažą mergaitę Liunę, patekusią į paslaptingą salą. Šalia nėra nei mamos, nei tėčio, todėl Liunė privalo būt drąsi, kad neišsigąstų riaumojančių liūtų, grėsmingų begemotų. Liunė patiria visokių nuotykių: susipažįsta su geraširdžiu jūros ežiu, gudriai išsisuka nuo baisaus ryklio nasrų, gelbėja mielas ir juokingas beždžionėles… Liunė viską gali, juk ji – tikra robinzonė!
Vilniaus teatras „Lėlė“, gegužės 11 d. 12 val.

Dramos ir objektų spektaklis vaikams „O Viešpatie, Vilnius!“

Rūsys – šauni vieta, bandantiems slapstytis nuo gyvenimo. Jame, Mažojoje „Lėlės“ teatro scenoje, ir susitinka pora kiek „kuokštelėjusių“ pelėnų bei virtualaus pasaulio valdovas – skaudžiai su mama susipykęs berniukas. Tai istorija apie tiesos paieškas ir būtinybę kalbėtis, apie tai, kad problemos tampa išsprendžiamos jas išsakius ir nuo jų nebėgant. O šalia vienatvės, šeimos, draugystės bei tarpusavio supratimo laukia dar viena pasakojimo linija – puikiausio pasaulyje miesto, Vilniaus! Pelėnų, pratūnojusių savąjį gyvenimą rūsyje, dėka susipažinsime su šio krašto legendomis ir pasakojimais bei susiremsime su tokiomis paslaptingomis Vilniaus būtybėmis kaip kad magų magas Tvardauskas ir Vilniaus Baziliskas…
Vilniaus teatras „Lėlė“, gegužės 12 d. 12 val.

Spektaklis „Tuku tuku” (vaikams nuo 2 m.)

Kartais stebuklas tiesiog ima ir nutinka. Užtenka atverti kuprinę! Taip – spalvotą kuprinę iš kurios, lyg iš stebuklų skrynios, sklinda negirdėti garsai ir atsiranda dar nepažinti daiktai. Stebėdami muzikinę kelionę vaikai išgirs grojančius vamzdžius, ukulėlę, kastanjetes, vėjo vamzdį, lūpines armonikėles, barškančius kiaušinius, afrikietišką būgną ir daugybę kitų skambių įdomybių. Šiame muzikiniame judesio spektaklyje gausu žaidimų. Scenoje kūrėjų komada veikia be žodžių. Aktoriai vieni kitiems gyvai akomponuoja muzikos instrumentais, kūno perkusija bei vokalu. Žiūrovai kviečiami patirti emocijas būtent per vaizdą bei garsą. Per judesį aktyvinamas vaiko vystymasis, skatinamas pažinimas ir spartinama jo raida. O matant scenoje linksmai grojantį ir šokantį keliautoją ir pačiam norisi judėti.
Teatras „Pradžia“, gegužės 12 d. 11 val.

Spektaklis vaikams „Triušis Edvardas“ (rusų k.)

Ar įmanoma išmokti mylėti ir ilgėtis tų, kuriuos myli? Tikrai verta rasti atsakymą į šį klausimą naujausioje Lietuvos rusų dramos teatro premjeroje „Triušis Edvardas“ pagal amerikiečių rašytojos Kate DiCamillo knygą „Nepaprasta Edvardo Tiuleino kelionė“.  Šią knygą autoritetingas JAV žurnalas „School Library Journal“ įtraukė į šimtą geriausių visų laikų knygų vaikams sąrašą. Rašytoja mano, kad ne viskas vaikystės pasaulyje yra lengva ir džiaugsminga, todėl ir apie laimę, ir apie nelaimę suaugę žmonės su vaikais turi kalbėtis paprastai ir sąžiningai. Spektaklį „Triušis Edvardas“ Lietuvos rusų dramos teatre režisuoja maskvietė Juliana Laikova, prieš keletą metų laimėjusi geriausios jaunos dailininkės prizą. Galvodama apie mažuosius žiūrovus, menininkė kuria spektaklį, išskirtinį savo pasakiška, stebuklinga, fantazijos kupina atmosfera.
Lietuvos rusų dramos teatras, gegužės 12 d. 12 val.

Spektaklis vaikams „Meškutis Rikiki ieško draugo“

Tai muzikinė pasaka apie meškutį Rikiki, kuris ieško savo draugo. Spektaklis pastatytas pagal legendinio prancūzų dailininko ir pasakotojo Renė Moro (René Moreu) įkurtą komiksų knygučių seriją. Daugelio pasaulio šalių vaikai skaito ir labai mėgsta nuotykių ir gerumo kupinus pasakojimus apie Rikiki.
Raganiukės teatras, gegužės 11 d. 12 val.

Keramikos dirbtuvės (Vaikai+Tėvai)

Kviečiame jus su savo mažaisiais meno mylėtojais. Šeimyniškai pasigaminsite mielų dirbinėlių, Užsiėmimas (Tėvai+Vaikai) mūsų studijoje visada būna kupinas gerų emocijų, Jūsų šypsenų. Šeštadienio rytas prasideda su puodeliu arbatos ir kūrybiškumo atradimais su savo vaikais. Bendra veikla – stiprina draugystę. Ir nesvarbu ar Jums 4 ar 104, ši veikla tinka visoms amžiaus grupėms.
Keramikos dienos centras AK, gegužės 11 d. 9.30 val.

Savaitgalis muziejuje!

Gegužės 12 d., sekmadienį, nuo 13.00 val. iki 15.00 val. Muziejuje vyks linksmosios estafetės Stiprūs vaikai – stiprūs kariai. Ar žinai kodėl kariai tokie stiprūs? Jie daug sportuoja, treniruojasi ir dalyvauja įvairiose pratybose. Ar tu norėtum būti toks vikrus? Jei taip, tada sekmadienį ateik į Vytauto Didžiojo karo muziejų ir sudalyvauk linksmose estafetėse.
Vytauto Didžiojo karo muziejus, gegužės 12 d. 13 val.

Spektaklis vaikams „Negalima!“

Dažnai suaugusiųjų bendravimas apipintas įvairiais elgesio kanonais, o vaikų elgesys supančiotas draudimais. Suprantama, jog mažiesiems nėra labai smagu gyventi „Ne!“ ir „Negalima!“ pasaulyje, o tuo labiau sudėtinga jį pažinti. Norėdami „apsaugoti“ savo vaikus, o kartais net nežinodami kodėl, suaugusieji draudžia inertiškai. Pasak spektaklio kūrėjų – režisierės, dramaturgės Agnės Dilytės ir scenografo Artūro Šimonio, tai spektaklis apie absurdiškus, neargumentuotus draudimus, kurie gniaužia ir slopina savarankišką, kritinį žmogaus mąstymą, stabdo kūrybines iniciatyvas. „Šis spektaklis, tarsi protestas prieš tai, kas negalima ir paguoda tam, kam draudžiama“, – teigia Agnė Dilytė.
Kauno miesto kamerinis teatras, gegužės 12 d. 12 val.

Spektaklis vaikams „Princesės gimtadienis“

Seniausias teatro repertuaro spektaklis – pamokanti istorija apie įnoringąją Princesę. Neūžauga Kupriukas smagiu šokiu pralinksmino aikštingąją  Princesę. Už tai ji padovanojo jam savo karališkąją rožę, suteikusią nepatirtos laimės džiaugsmą… Tačiau Kupriuko svajonės bemat sudužo, pamačius savo atvaizdą rūmų veidrodžių atspindy. Jis suvokė, jog Princesės juokas ir dovanotoji rožė tebuvo skaudus pasityčiojimas iš luošio. Tačiau pasakose visi sulaukia pelnyto atpildo – Kupriukas tampa gražuoliu Princu, o pasipūtėlei Princesei  įteikiama pati vertingiausia dovana – skaudi pamoka.
Kauno valstybinis lėlių teatras, gegužės 11 d. 12 val.

Spektaklis vaikams „Pasaka apie lietaus lašelį“

Lietaus Lašelis žaidė miške ir netyčia atsiliko nuo savo broliukų. Nejauku vienam kaip pirštui… O kas gali padėti rasti kelią klaidžioje girioje, pralinksminti nuliūdus, paguosti nusiminus? Žinoma, draugai! Keliaudamas per mišką, Lietaus Lašelis sutinka linksmuosius Strazduką ir Strazdutę, padaužą Varliūkštį, pūkuotą Voverytę, Peliuką ir gerąją jo mamą – Pelę. Žinodamas, kad auksinis raktelis į kiekvieno širdį – gerumas, Lašelis visiems nelaimės ištiktiesiems ištiesia pagalbos ranką ir susiranda ištikimų bičiulių.
Kauno valstybinis lėlių teatras, gegužės 12 d. 12 val.

Koncertas „Skrisk, svajonių paukšte!“

Maloniai kviečiame Jus į vaikų šokių studijos „Vijurkas“ kūrybinės veiklos 30 – mečio dviejų dalių jubiliejinį koncertą „Skrisk, svajonių paukšte!”. Koncerte dalyvauja: tautinės muzikos ansamblis „Ralio“, dainavimo būrelis „Vega“, Juozo Karoso muzikos mokyklos dainavimo specialybės mokiniai.
Žvejų rūmai, gegužės 11 d. 15 val.

Spektaklis vaikams „Nepaprasta Edvardo Tiuleino kelionė“

„Nepaprasta Edvardo Tiuleino kelionė“ – tai labai vaizdingai, įtaigiai ir jautriai papasakota istorija apie porcelianinį triušį, kuris mokosi mylėti. Edvardas Tiuleinas – tai išpaikintas triušis, kuriam nerūpi niekas, išskyrus jį patį. Vieną dieną Edvardas pasimeta. Glūdėdamas vandenyno gelmėse, šokdamas gatvėje, susitikdamas su keisčiausiais žmonėmis, triušis supranta, kad jo širdis sukurta mylėti. Ieškodamas kelio namo jis keliauja iš rankų į rankas, mokosi vertinti draugystę, ima suprasti, kas yra meilė, prisirišimas, ilgesys. „Atverk savo širdį – ir kas nors ateis. Kas nors tikrai tavęs ateis“, – toks spektaklio moto.
Klaipėdos lėlių teatras, gegužės 11 d. 12 val.

Interaktyvus judesio spektaklis „Vandeninis nuotykis“
 „Vandeninis nuotykis“ – tai interaktyvus judesio spektaklis patiems mažiausiems teatro lankytojams, siūlantis neužmirštamą pirmąjį teatrinį patyrimą. Spektaklio kūrėjai kūdikius kartu su tėveliais kviečia pasinerti į mėlynai baltą nuotykį, sukurtą vandens savybių bei formų inspiruotos muzikos ir judesio. Tai įvairiapusį vaikų patyrimą žadinantis spektaklis, kuriame vienodai svarbūs tiek patys mažieji žiūrovai, tiek aktoriai, kurie nevaidina įprastų personažų, o tik paskatina mažylius kartu ieškoti ir atrasti, paliesti ir pajausti, stebėti ir dalyvauti.
Valstybinis Šiaulių dramos teatras, gegužės 12 d. 10 val.
„Kaip prisijaukinti slibiną 3“

Kadaise vikingus įtikinęs, jog slibinai – puikūs bendražygiai, kurių negalima medžioti, šiandien Žagsulys valdo Berko salą, kur taikiai sugyvena slibinai ir vikingai. Vieną dieną Bedantis, paskutinysis žinomas Nakties Siuto rūšies atstovas, sutinka Dienos siutą – neprijaukintą ir nesugaunamą slibinę. Baikšti, žmonėmis nepasitikinti patelė tampa Žagsulio ir Bedančio gyvenimus keičiančiu atradimu, tačiau jau netrukus vikingams užtraukia mirtiną pavojų. Į salą atvyksta negailestingas slibinų medžiotojas Bjaurybė, siekiantis ne tik sunaikinti vikingų idilę, tačiau ir amžiams sutrypti jų apgyvendintus kaimus. Bandydami išsaugoti tai, vardan ko kovojo ir ką sukūrė, Žagsulys ir Bedantis palieka gimtuosius namus, leisdamiesi ieškoti paslaptingo pasaulio, iki šiol egzistavusio tik protėvių mituose. Ar vieta, galinti išgelbėti tai, ką jiedu brangina, iš tiesų egzistuoja? O galbūt tai – tik dar viena vikingų legenda? Ar namus palikę draugai sugebės sustabdyti Bjaurybę ir apsaugoti jo medžiojamus slibinus?
Kino teatrai ir seanso laikai.

 

„Karalienės Korgis“

Turbūt net tie, kurie visiškai nesidomi Britanijos karališkąja šeima, žino, kad karalienės Elžbietos II mylimiausi šunys yra korgiai. Šie mieli šuneliai karalienę lydi visą jos gyvenimą. Nuotaikingas animacinis filmukas „Karalienės korgis“ pasakoja apie vieną iš jų – Reksį.  Dar visai mažą šunytį, Reksį karalienei gimtadienio proga padovanojo jos vyras Filipas. Į išdaigas linkusio šunelio elgesys ne visuomet buvo karališkas, tačiau jo mielumas greitai ištirpdydavo bet kokį nepasitenkinimą ar pasipiktinimą. Reksis greitai tapo Elžbietos ir visų karališkųjų rūmų numylėtiniu.  Tačiau po vieno ypatingo savo pašėliojimo Reksis pajunta, kad dabar jau tikriausiai nuėjo per toli ir patylomis išsmunka iš rūmų. Deja, įvykiai pasisuka visiškai neplanuota linkme. Kažkokie žmonės Reksį sugauna ir uždaro į narvą. Visą gyvenimą praleidęs rūmuose, Reksis atsiduria tarp nekilmingų, gatvėse išaugusių šunų, kurie ne tik nuolat urzgia vienas ant kito, bet ir – o siaube!– kaunasi vienas su kitu.
Kino teatrai ir seansų laikai.

 

„Stebuklų parkas“

Džiunė – tikra svajoklė ir fantazuotoja! Vaikystėje drauge su mama sukonstravusi svajonių pramogų ir atrakcionų parką, ilgainiui mergaitė užauga, vaikiškas fantazijas palikdama užmarštyje. Sykį paklydusi miške, jo glūdumoje Džiunė aptinka egzistuojančią svajonę – jos vaikystės fantazijose gimusį Stebuklų parką! Deja, pastarasis pasirodo esąs apleistas, stokoja fantazijų ir magijos, o Džiunė – vienintelė, galinti atgaivinti šį kraštą. Surėmusi pečius su čia gyvenančiais kalbančiais gyvūnais, mergaitė pasiryžta Stebuklų parkui įpūsti gyvybės ir grąžinti kadaise čia klegėjusį vaikų juoką.
Kino teatrai ir seansų laikai.

„Didžioji kelionė“

Visiems seniai žinoma, kad vaikus atneša gandrai. Ir ne vien žmonių vaikus, bet ir gyvūnų jauniklius. Laimingiems tėvams gabendamas pandos naujagimį, vienas žioplokas gandras supainioja adresus ir siuntinį atgabena rudajam lokiui. Jokių vaikų neužsisakinėjęs, lokys iš pradžių sutrinka, o supratęs, kas nutiko, nusprendžia pats nugabenti jauniklį tikriesiems tėvams. Lokio idėja netrunka sulaukti palaikymo ir netrukus susiformuoja visa keliautojų kompanija: briedis, kiškis ir tigras. Tolimoje ir nuotykių pilnoje kelionėje bičiulių laukia daugybė staigmenų, netikėtų kliūčių, sunkumų ir džiaugsmingų atradimų.
Kino teatrai ir seansų laikai.

 

„Pokemon detektyvas Pikachu“

Mieste, kuriame draugiškai sugyvena žmonės ir Pokemonai, vienas pastarųjų – Pikachu (jį įgarsino pats „Deadpool‘as“ Ryan‘as Reynolds‘as) – svajoja tapti tikru detektyvu. Šią svajonę sunkina tai, kad Pokemonams kalbant žmonės girdi tik mielą cypsėjimą. Kitaip tariant, Pikachu niekas nesupranta. Išskyrus Timą Gudmeną. Išsiaiškinęs, kad vaikinukas ieško paslaptingai dingusio savo tėvo, Pikachu pasišauna jam padėti.
Kino teatrai ir seansų laikai.

„Pokemon detektyvas Pikachu“

Mieste, kuriame draugiškai sugyvena žmonės ir Pokemonai, vienas pastarųjų – Pikachu (jį įgarsino pats „Deadpool‘as“ Ryan‘as Reynolds‘as) – svajoja tapti tikru detektyvu. Šią svajonę sunkina tai, kad Pokemonams kalbant žmonės girdi tik mielą cypsėjimą. Kitaip tariant, Pikachu niekas nesupranta. Išskyrus Timą Gudmeną. Išsiaiškinęs, kad vaikinukas ieško paslaptingai dingusio savo tėvo, Pikachu pasišauna jam padėti.
Kino teatrai ir seansų laikai.

„Didžioji kelionė“

Visiems seniai žinoma, kad vaikus atneša gandrai. Ir ne vien žmonių vaikus, bet ir gyvūnų jauniklius. Laimingiems tėvams gabendamas pandos naujagimį, vienas žioplokas gandras supainioja adresus ir siuntinį atgabena rudajam lokiui. Jokių vaikų neužsisakinėjęs, lokys iš pradžių sutrinka, o supratęs, kas nutiko, nusprendžia pats nugabenti jauniklį tikriesiems tėvams. Lokio idėja netrunka sulaukti palaikymo ir netrukus susiformuoja visa keliautojų kompanija: briedis, kiškis ir tigras. Tolimoje ir nuotykių pilnoje kelionėje bičiulių laukia daugybė staigmenų, netikėtų kliūčių, sunkumų ir džiaugsmingų atradimų.
Kino teatrai ir seansų laikai.

 

„Stebuklų parkas“

Džiunė – tikra svajoklė ir fantazuotoja! Vaikystėje drauge su mama sukonstravusi svajonių pramogų ir atrakcionų parką, ilgainiui mergaitė užauga, vaikiškas fantazijas palikdama užmarštyje. Sykį paklydusi miške, jo glūdumoje Džiunė aptinka egzistuojančią svajonę – jos vaikystės fantazijose gimusį Stebuklų parką! Deja, pastarasis pasirodo esąs apleistas, stokoja fantazijų ir magijos, o Džiunė – vienintelė, galinti atgaivinti šį kraštą. Surėmusi pečius su čia gyvenančiais kalbančiais gyvūnais, mergaitė pasiryžta Stebuklų parkui įpūsti gyvybės ir grąžinti kadaise čia klegėjusį vaikų juoką.
Kino teatrai ir seansų laikai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!