Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2024 m. 30 rugsėjo d. 19:46
„Taschen“ leidyklos knygoje „Žalioji architektūra“ – novatoriški ekologinio dizaino projektai iš viso pasaulio

Philip Jodidio „Green Architecture“ (leidykla „Taschen“)

„Taschen“ knygų leidykla Philip Jodidio knygoje „Žalioji architektūra“ skaitytojams pristato 100 novatoriškiausių pasaulio pastatų. Naujų idėjų ir saulėtų perspektyvų kupiname kompaktiškame leidime – geriausi šiuolaikinių žaliųjų pastatų pavyzdžiai.

Įsigyti leidinį galima elektroninėje parduotuvėje www.2di.lt ir 2di pardavimo vietose.

Philip Jodidio „Green Architecture“ (leidykla „Taschen“)

Garsūs architektai, tokie kaip Frankas Gehry ir Normanas Fosteris, pristatomi kartu su jaunais kūrėjais iš viso pasaulio. Knygoje pateikti projektų planai, nuotraukos, aprašoma tvari ir ekologiška dizaino idėja. Nuo vandens valymo įrenginių iki meno muziejaus, nuo prabangių poilsio namų iki komercinių statinių – visi šie pastatai yra drąsus pareiškimas aplinkosaugos srityje. Būti „žaliu“ – tai reiškia suvokti atsakomybę statant ir naudojant modernius pastatus. Kai kurie sprendimai yra tokie seni, kaip architektūros istorija, o kiti – sukurti pažangiausių technologijų dėka. Šią novatorišką kolekciją drąsiai galima būtų pavadinti ekologinio dizaino enciklopedija.

Autorius

Philip Jodidio studijavo meno istoriją ir ekonomiką Harvarde ir redagavo Connaissance des Arts daugiau nei 20 metų. Tarp TASCHEN išleistose Philip Jodidio knygų – didelio populiarumo sulaukusi knygų serija „Homes for Our Time“, o taip pat žymiausių architektų: Norman Foster, Tadao Ando, Renzo Piano, Jean Nouvel, Zaha Hadid monografijos.

Įsigyti leidinį galite čia.

Daugiau „Taschen“ knygų aprašymų rasite čia.

Philip Jodidio / „Green Architecture“ / / knyga / leidykla „Taschen“

Philip Jodidio „Green Architecture“ (leidykla „Taschen“)

Philip Jodidio / „Green Architecture“ / / knyga / leidykla „Taschen“

Philip Jodidio „Green Architecture“ (leidykla „Taschen“)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!