Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2019 m. 27 liepos d. 08:53
„Raganiukės“ teatras kviečia vaikus vasarą palydėti interaktyviai

Pranešimo spaudai nuotr.

„Raganiukės“ teatras paskutinį vasaros mėnesį pristato interaktyvius edukacinius spektaklius visai šeimai. Iš kitų šie spektakliai išsiskiria tuo, kad juose kartu su aktoriais aktyviai dalyvauja ir žiūrovai, tad tampa svarbia veiksmo dalimi.

Įdomus ir neįprastas renginys laukia atviroje erdvėje, Kūdrų parke, Užupyje. Tai tarsi teatro ir žiūrovų piknikas ant žolės. Jo metu vaikai su tėveliais sekmadienio rytą galės netradiciškai praleisti gamtoje, dalyvaudami pilname veiksmo, gyvų garsų, kaukių ir žaidimų spektaklyje „Kiškio ir Vilko draugystė“.

Spektaklis kupinas liaudies humoro ir pašmaikštavimų su dainuojamaisiais intarpais. Jame žiūrovai susipažįsta su klasikiniais lietuvių liaudies pasakų personažais, jų charakteriniais bruožais. „Kiškio ir Vilko draugystė“ vyks rugpjūčio 4 d., sekmadienį, 10 val.

Kitas ne ką mažiau interaktyvus muzikinis spektaklis „Ko bijo vaiduokliukas?“ pastatytas pagal legendinę rašytojo Otfrydo Proislerio apysaką „Vaiduokliukas“. Spektaklio metu į veiksmą ir vaiduoklių gaudymą įtraukiami ir vaikai. Taip jie skatinami drąsiai nerti į nuotykius, svajoti ir pažinti pasaulį bei save. Šis spektaklis-žaidimas vyks rugpjūčio 11 d., sekmadienį, 12 val.

Daugiau informacijos rasite puslapyje www.raganiuke.lt.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!