Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2020 m. 13 sausio d. 21:15
Vudžio Aleno Paryžiuje vidurnaktį susitinka žymiausi visų laikų menininkai

Kadras iš filmo.

Rubrikoje „Filmai apie meną“ prieš kurį laiką jau rekomendavome vieną Vudžio Aleno filmą. Šįkart sąrašą papildome kitu režisieriaus kūriniu, pavadinimu „Vidurnaktis Paryžiuje“.

Su visa V. Alenui būdinga ironija, šmaikštumu, jau gerai pažįstamomis temomis filme pasakojama apie kūrybinę krizę išgyvenantį šiuolaikinį scenaristą Paryžiuje. Mieste, kuriame kadaise gyveno ar lankėsi ne vienas žymus menininkas, jis suranda stebuklingą būdą sugrįžti į 1920-uosiuos ir gyvai pabendrauti su Scottu Fitzgeraldu, Pablu Picassu ar net pačiu Hemingvėjumi.

Oskarą laimėjusioje juostoje išvysite tokius žymius aktorius, kaip Owen Wilson, Kathy Bates, Adrien Brody ir kt.

Jei mylite Paryžių, jaučiate nepaaiškinamą nostalgiją praėjusiam amžiui ir norėtumėte pamatyti, kaip tuo metu atrodė meno pasaulio aukštuomenės gyvenimas, būtinai pažiūrėkite šį filmą.

IMDb: 7,7

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!