Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2024 m. 25 birželio d. 23:50
„Taschen“ leidyklos knygoje – 100 metų drabužių reklamos istorija

Alison A. Nieder/ „20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads“ / / knyga / leidykla „Taschen“

„Taschen“ iliustruotoje enciklopedijoje „20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads“ skaitytojams pristatoma pastarųjų šimto metų mados retrospektyva.

Įsigyti leidinį galima elektroninėje parduotuvėje www.2di.lt ir 2di pardavimo vietose.

Daugiau nei  400 mados reklamų iš Jim Heimann kolekcijos atskleidžia ne tik besikeičiančias XX amžiaus mados tendencijas, bet ir jos rinkodaros raidą bei auditorijos kaitą, kai mada iš išskirtinai prabangių Paryžiaus salonų tapo pasauline mega industrija. Nuotraukos, įvairūs vaizdai, plakatai, piešiniai skaitytojus supažindins su mados kūrėjais bei paaiškins, kaip istoriniai įvykiai, mados namai, prekybininkai, filmai, žurnalai ir įžymybės lėmė mūsų aprangos stilių tada ir dabar.

Autorius

Alison A. Nieder mados srityje dirba nuo 1985 m. Ji yra mažmeninės prekybos, drabužių gamybos ir mados verslo žurnalistė, mados prekybos leidinio „California Apparel News“ vyriausioji redaktorė.

Redaktorius

Jim Heimann yra TASCHEN vyriausias  redaktorius. Kultūros antropologas, istorikas ir aistringas kolekcionierius Jim Heimann yra parašęs daugybę knygų apie architektūrą, popkultūrą ir Los Andželo bei Holivudo istoriją.

Alison A. Nieder/ „20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads“ / / knyga / leidykla „Taschen“

Alison A. Nieder/ „20th-Century Fashion. 100 Years of Apparel Ads“ / / knyga / leidykla „Taschen“

„Taschen“ leidyklos knygas galima čia.

Daugiau „Taschen“ knygų aprašymų rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!