Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2018 m. 24 liepos d. 10:02
Filmas apie filmo kūrimą: kai režisieriaus gyvenimas tampa košmaru

Kadras iš filmo.

Rubrikoje „Filmai apie meną“ – režisieriaus Tom Dicillo juosta „Living in Oblivion“, sukurta 1995 metais.

Trumpai tariant, tai – filmas apie tai, kaip kuriami filmai. Ne šiaip filmai, o nedidelio biudžeto kino juostos, gimstančios filmavimo aikštelėse, kuriose nuolat tvyro chaosas.

Problemos su aparatūra, atsainūs darbuotojai, kaprizingi aktoriai, laiko ir pinigų trūkumas – tai realybė, su kuria susiduria bene kiekvienas pradedantis režisierius. Filme „Living in Oblivion“ jo vaidmenį nuostabiai atlieka kultinis aktorius Steve Buscemi. Jo kuriamo personažo gyvenimas iš tiesų primena patį didžiausią košmarą.

„Living in Oblivion“ – puikus ir nedaugeliui žinomas filmas, kurį pamatyti privalo kiekvienas esamas ar būsimas kino aikštelės darbuotojas.

IMDb: 7,6

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!