Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2023 m. 26 gegužės d. 10:45
Knygos „Viktoras Paukštelis. Tapyba/Painting“ pristatymas

Knygos „Viktoras Paukštelis. Tapyba/Painting“ pristatymas

Birželio 2 d., penktadienį, 17 val. kviečiame į knygos „Viktoras Paukštelis. Tapyba/Painting“ pristatymą Nacionaliniame M. K. Čiurlionio dailės muziejuje, Kaune, adresu V. Putvinskio g. 55.

Renginyje dalyvaus prof. dr. Rasa Andriušytė-Žukienė, tapytojas Viktoras Paukštelis, knygos sudarytoja prof. dr. Raminta Jurėnaitė.

Nacionaliniame M. K. Čiurlionio dailės muziejuje eksponuojama žinomo pianisto ir tapytojo Viktoro Paukštelio (g. 1983) paroda „Viktoras Paukštelis. Chromatika. Tapyba (2020–2023)“, skirta muzikos ir tapybos sąsajoms. Knygos pristatymas – tai baigiamasis šios parodos akordas.

Paroda veikia iki birželio 4 d.

Knygą išleido Nacionalinis M. K. Čiurlionio dailės muziejus

Knygos dizainas prof. Aušra Lisauskienė

 

Renginiai vieši bus filmuojama ir fotografuojama. Dalyvaudami renginyje sutinkate būti matomi renginio nuotraukose, vaizdo įrašuose ir esate informuoti, kad šios nuotraukos, vaizdo įrašai gali būti skelbiami viešai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!