Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2024 m. 5 kovo d. 12:24
100 garsiausių iliustratorių Taschen leidyklos knygoje „100 Illustrators“
Taschen 100 Illustrators

Taschen leidyklos knyga „100 Illustrators“

Taschen leidyklos knyga „100 Illustrators“ supažindina skaitytojus su šimtu sėkmingiausių ir garsiausių iliustratorių visame pasaulyje. Knygoje pristatoma plati ir išsami apžvalga, kurioje savo mintimis ir įžvalgomis dalinasi tokie garsūs menininkai, kaip Istvanas Banyai, Gary Basemanas, Seymouras Chwastas, Paulas Davisas, Bradas Hollandas, Mirko Ilićius, Anita Kunz ir Christophas Niemannas.

Įsigyti leidinį galima elektroninėje parduotuvėje www.2di.lt ir 2di pardavimo vietose.

Susiję:

Kiekvienas iliustratorius pristatomas netradiciškai – autoportretu ir glaustu Steveno Hellerio aprašymu, suteikiančiu iliustracijų žanrui dinamiškumo ir įvairovės. Knygoje „100 iliustratorių“ pateikiamos spalvotos aukštos kokybės menininkų iliustracijų nuotraukos su papildomu parodų ir leidinių sąrašu.

Redaktoriai

Julius Wiedemann studijavo grafinį dizainą ir rinkodarą, dirbo meno redaktoriumi įvairiuose Tokijo laikraščiuose ir dizaino žurnaluose. 2001 m. Julius Wiedemann prisijungė prie TASCHEN komandos. Jis yra parašęs knygų apie reklamą ir vizualinę kultūrą.
Stevenas Helleris yra parengęs daugiau nei 200 knygų apie vizualinę komunikaciją ir parašęs daugybę straipsnių pasauliniams dizaino žurnalams. Šiuo metu jis yra Niujorko vizualiųjų menų mokyklos MFA dizaino programos vienas iš įkūrėjų ir vadovų.

Taschen“ – meno knygų leidykla, leidžianti knygas ir albumus apie architektūrą, dizainą, dailę, madą, fotografiją, šiuolaikinį meną, reklamą, keliones. Pradėjusi savo veiklą 1980 m. mažoje komiksų parduotuvėlėje Kelne, šiandien „Taschen“ jau turi savo firmines parduotuves didžiuosiuose Vakarų Europos ir JAV miestuose. Novatoriškumu ir kultūros temomis išsiskiriantys „Taschen“ leidiniai traukia akį ir vizualine estetika bei kokybe – patrauklios knygos bei albumai neretai tampa meno mylėtojų interjero detalėmis. Įsigyti „Taschen“ leidyklos knygas galima čia.

Daugiau „Taschen“ knygų aprašymų rasite čia.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!