Menas. Kultūra. Laisvalaikis
Publikuota: 2023 m. 16 kovo d. 15:07
Kęstutis Stoškus LRT KLASIKA radijo laidoje „Pakeliui su klasika“: „Eidami senamiesčio gatve pakelkite galvas – tai Vilnius, stebuklingas karalių miestas“ (tinklalaidė)

Daugybę metų Kęstutis Stoškus fotografuoja Vilnių, tačiau jo parodos – itin retos. Galbūt todėl, kad vis labiau nyksta laiko ir modernios architektūros, urbanizacijos nepaliestos Vilniaus vietos ir pastatai? Ką pasakoja po ilgos pertraukos atidaryta nauja paroda „Vilniaus portretas“? Dalinamės LRT KLASIKA radijo laidos „Pakeliui su klasika“ epizodu, laidos vedėja – Jolanta Kryževičienė.

Viso pokalbio galite pasiklausyti čia.

Kviečiame į Kęstučio Stoškaus parodą VILNIAUS PORTRETAS , kuri veiks iki balandžio 1 d. Vilniaus rotušėję, daugiau informacijos apie parodą rasite čia.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai („cookies“), kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Paspausdami SUTINKU arba tęsdami naršymą, jūs sutinkate su portalo slapukų politika. Atjungti slapukus galite savo naršyklės nustatymuose.

Užsiprenumeruokite ir gaukite aktualiausius bei populiariausius straipsnius meno, kultūros ir laisvalaikio temomis tiesiai į savo el. pašto dėžutę!